Regisztráció Sminkeseknek

Kedves Sminkprogramba Regisztráltak!

Köszönjük szépen érdeklődéseteket a termékeink iránt.

Hosszas kutatómunka és a visszajelezések alapján, valamint az anyacég előírásait követve, sminkprogramunk részletei megújultak 2019.03.01-én.
Aktuális szabályzat frissítése: 2020. március 1.

A főbb változások:
– plasztikkártya kerül bevezetésre névre szólóan és sorszámozva

– a kártya az első vásárláskor kerül kiállításra

– a plasztikkártya nem átruházható, a személyazonosságot ellenőrizzük

– a kedvezmény mértéke változatlan: 35% sminktermékek esetén, 15% kellékek és kiegészítők esetén (a kártya nem jogosít fel limitált kollekció kedvezményes megvásárlására)

– a tanulói kedvezményprogram megszűnik – amennyiben iskolát üzemeltetsz, kérünk, lépj velünk közvetlen kapcsolatba

– a korábbiakban kibocsátott papír alapú kártyák elavulnak, azaz 2019. március 1-jét követően nem érvényesíthetők

– a kedvezménykártya kiadását továbbra is a sminkes tevékenység igazolásának bemutatásához kötjük – pl.: vállalkozói igazolvány, munkáltatói igazolás, cégkivonat, stb. – kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek hiányában nem áll módunkban kedvezménykártyát biztosítani

Az új kártyákat a fenti dátumot követően az üzletekben éritek el.

Azok a kedves érdeklődők, akik a korábbiakban SMINKES kártyát szereztek, mentesülnek az ismételt regisztráció szükségessége alól, a régi kártya leadásával az új kártyát vásárláskor megkapják üzleteinkben.

2021.09.10.-től az VIP program  kártya névre szóló, nem ruházható át, és kizárólag a cég által felhatalmazott személy használhatja. Visszaélés gyanúja esetén cégünk a kártyát bevonhatja. Kollégáink kérhetik, hogy megfelelő okmánnyal támassza alá adatai valódiságát.

Szabályzat